Geschiedenis

Op 12 oktober 1988 opende de toen 24-jarige Walter Harmens, welke kok van beroep was en in diverse gerenommeerde bedrijven als chef-kok werkzaam is geweest, zijn toen kleine cafetaria met 16 zitplaatsen. Zijn vader was zijn grote steun en toeverlaat en is hem altijd behulpzaam geweest bij de diverse verbouwingen, totdat deze plotseling in 2010 overleed.

Groei

Na enkele jaren gedraaid te hebben zoals boven omschreven, bleek al snel dat het bedrijf aan uitbreiding toe was. Na meerdere verbouwingen is aan het bedrijf een keuken toegevoegd. Mede hierdoor was het mogelijk een restaurantfunctie aan het bedrijf toe te voegen en tevens een restaurantgedeelte te creëren met 100 zitplaatsen. Ook ging Walter zich toeleggen op catering voor het verzorgen van lunches en warme maaltijden tot het verzorgen van trouwerijen en recepties, bedrijfsopeningen en alles wat daarbij komt kijken.

Prijs

In 1966 behaalde Wallys de felbegeerde eerste prijs welke door de lokale bevolking werd toegekend, t.w. de "WALLE GEERTJE" trofee voor de beste horecazaak in Harlingen. Dit o.a. vanwege Interieur, Gastgerichtheid, gunstige prijs/kwaliteitverhouding en de laag-drempeligheid. U kunt immers gewoon een "patatje mét" halen als ook een diner nuttigen.

Toekomst.

Om bij de tijd te blijven past Wallys geregeld zijn assortiment en ook sortering aan. Ook blijft hij innovatief t.a.v. de uitstraling van zijn bedrijf. Zo kunt u nu b.v. heerlijk theedrinken uit een nieuw servies. Voor de komende zomer is ook het terras geheel vernieuwd.

WALLY'S.............Al 25 jaar een begrip in Harlingen en omstreken.

 

Kom gezellig langs bij Wally's

Voorstraat 45
8861 BE Harlingen

T. 0517-431001                                          

Openingstijden:

  • zomerperiode van 09.00 uur tot 21.00 uur - in juni, juli en augustus ook op zondag open!
  • winterperiode van 09.00 uur tot 20.00 uur (zondags gesloten)
  • alle koopavonden tot 21.00 uur

Mob.Tel.: 06 5178 5169 (Walter Harmens, directeur)

Tel. kantoor: 0517-434518 (alleen maandag en dinsdag)

Email restaurant: info@wallyscatering.nl

Email kantoor: admin@wallysbv.nl

Website: www.wallyscatering.nl